



En Gute Appetit wünscht Ihnen Hans Bänziger & sein Team
vom Paradise Garden Restaurant, Pattaya - Thailand.

1. Rinderbrühe mit Mark
1. Beef Consommé with Bone marrow

2. Rehpfeffer “Rehgulasch”
Mit Spätzli und Rotkraut
2. Swiss style Venison Stew
Served with Flour Dumplings
and Red Cabbage

3. Hirsch Filet
Mit Spätzli und Rotkraut
oder Nudeln & Tagesgemüse
3. Deer Filet
Served with Flour Dumplings & Red Cabbage or
Noodles and Vegetable of the Day

4. Kalbsleberli in Madeirasauce
mit Rösti
4. Veal Liver with Madeira sauce
and Roesti Potatoes

5. Suure Mocke (Sauerbraten)
mit Kartoffelpüree und Rotkraut
5. Wine Braised Beef
with Mash Potatoes & Red Cabbage

6. Älplermagaroni mit Apfelschnitzen
6. "Alpine" macaroni and potatoes,
with cheese & onion in a cream sauce.


7. Berner-Platte
7. Assorted Meats
with Sauerkraut and Potatoes

8. Rippli mit Sauerkraut & Kartoffeln
8. Smoked Pork loin
with Sauerkraut and Potatoes

9. „ Fotzelschnitten / Armer Ritter“ mit Apfelkompott
9. Toast with cinnamon sugar like French Toast
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